A Szatszang arra hív téged, hogy közvetlenül vizsgáld meg önmagad. A szatszang abban támogat, hogy felismerd igaz természeted.

 

 

A nyílt találkozó alkalmával megnézzük együtt a hétköznapok tapasztalásai mögött rejlő igazságot. Sokaknak ez az első találkozásuk Adriennel és Haralddal. A nyílt találkozó kb. másfél óráig tart, amely 10 perc csenddel kezdődik. Majd Adrienn és Harald megosztja a közvetlen megtapasztalásait és főleg arra invitálja a jelenlévőket, hogy osszák meg saját felismeréseiket, illetve tegyék fel kérdéseiket.

A nyílt este létszáma korlátozott, ezért kérjük előzetes jelentkezéseteket emailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Péntek Október 12, 2018
Nyílt este 20:00
Ajtónyitás: 19:00

Ár: 3000 Ft

Kérjük, hogy 20 perccel kezdés előtt már gyertek, hogy 20 órára helyet foglaljatok és megérkezzetek.

Helyszín: Életfényközpont, 1084 Budapest, Bérkocsis utca 41. 1.em 9. kapukód 25.

Egy napos elvonulás

Október 13, szombat 11 órától.

Ajtónyitás: 10:00

Amikor csoportként egy egész napot az igaz ön-felfedezésnek szánunk, minden támogatást megkapunk ahhoz, hogy az elménk meghajoljon a szívünk előtt és teljesen feladja magát neki. Egymást inspiráljuk az igazság felfedezésében és egymást támogatjuk abban, hogy hűek maradjunk mély felismerésünkhöz a hétköznapok kihívásaiban.

Az Adriennel és Haralddal való találkozás elsődleges és legfontosabb célja az, hogy továbbadják Gangaji és Eli értékes ajándékát: a csend és igazság élő jelenlétét.

Az elvonulás napján a terem és a helyszín egész nap rendelkezésre áll. Háromszor találkozunk 11:00, 16:00 és 19:00 órakor. Minden alkalom másfél óráig tart. A szüneteket a helyszínen is el lehet tölteni.

Az elvonulás létszáma korlátozott, ezért kérjük előzetes jelentkezéseteket emailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Október 13, szombat 11 órától.

Ajtónyitás: 10:00

Ár: 15.000 Ft

Helyszín: Életfényközpont, 1084 Budapest, Bérkocsis utca 41. 1.em 9. kapukód 25.