Időpontkérés >>

 

A weboldal angol nyelvű vátozata:

www.leelaguide.weebly.com

A “Leela” szó az ősi Sanskrit nyelvből származik és a “tudatosság isteni játékát” jelenti. Ekként tapasztaljuk az életet, amikor felfedezzük igaz természetünket. Ez az igaz természet a legeredetibb, legtermészetesebb létezés, amely ugyanaz marad a mindennapi szerepjátékok előtt, közben és után. Érintetlen, tiszta, és beteljesült. A felismerés által a szerepekkel való azonosulás szertefoszlik. Ebben a tudatosság “Sat-chit-ananda” – létezés-tudatosság-szeretet-ként, az igaz Énként ismerszik fel. Ugyanakkor teljesen szabadok vagyunk, hogy megtapasztaljuk és belemerüljünk az élet játékában felbukkanó szerepekbe anélkül, hogy elkezdenénk szenvedni azáltal, hogy azonosulnánk velük.

A Satsang meghívás a közvetlen önvizsgálatra, amely lehetőséget teremt a létezés igaz természetének felismerésére.

A Leela-terápiát Eli Jaxon-Bear kimondottan ennek a felismerésnek az elősegítésére és elmélyítésére fejlesztette ki, és arra, hogy életünk minden területén élni tudjuk azt. Ehhez néhány hatékony pszichológiai felismerés, NLP módszerek, Erickson-i hipnoterápia és az Enneagram* áramolhat a Szatszang-ba, amikor az helyénvaló.

A Leela-terápia segítő támogatást nyújt azoknak, akiknek már voltak mély spirituális felismerései és szeretnék a tapasztalataikat még inkább integrálni életük összes területébe, és azoknak is, akiket nem érdekel a spirituális nézőpont, de keresik a szenvedéstől való megszabadulás lehetőségét. A szenvedésen át lehet látni és minden szinten meg lehet szabadulni!

Az *Enneagram kilenc karakter fixációt ír le és grafikusan bemutatja azok kölcsönös összefüggéseit. Az Enneagram pontos és részletes megvizsgálásával mély felismeréseket lehet szerezni az ego felépítéséről. És ezek az egóról való felismerések segítenek meglátni a karakter fixációval való azonosulás szokását, hogy felszabadítsd magad annak hatalma alól.

Ez a te időd, hogy felfedezd, mit akarsz valójában. Ez a találkozás rólad és a szabadság felismeréséről szól. A te felébredésedről. Ez egy nagyon értékes élet, mire akarod használni? Mi az igazság?

Azért vagyok itt, hogy támogassalak az önmagadra ébredésben, és abban, hogy aztán hű is maradj hozzá a mindennapok transzában is. És valójában felfedezheted, hogy a mindennapok nehézségei meg sem érintik azt a belső boldogságot és szabadságot, ami mindig itt van. Eddig is itt volt és ezután is itt lesz, éber tudatosság. Csak tőled függ, hogy hajlandó vagy-e megállni, még ha egy másodpercre is, és meglátni azt, ami szavakba nem önthető. Mindenki mélyen erre vágyik, és minden szenvedés ennek a tagadásából, illetve a dolgokban, sikerben, pénzben való kereséséből indul ki. Hagyd abba a keresést, és meglátod, hogy a boldogság már itt van.