Időpontkérés >>

A Leela-terápia

 

Eli Jaxon-Bear által összefűzött terápia forma, amely az önkutatásban gyökerezik.

 

Csendes megbízható közegben találod magad, ahol az elme és a szív megnyílik.

 

Ebben a mozdulatlan békés térben az Enneagram bölcsességével és Ericksoni hipnoterápiás és egyéb eszközök segítségével elérhető a vágyott célod.

 

Integrálni tudod a spirituális életedet a mindennapi életeddel, mégpedig úgy, hogy a saját életed a tanítód és nem menekülsz el többé tőle. Együtt megfordulunk és szembenézünk vele.

 

Kérdéseimmel és terápiás vezetéssel támogatlak abban, hogy felfedezd ki vagy valójában és igaz tudj maradni önmagadhoz.

 

Baráti nyitott figyelemmel kísérlek a felfedezésedben: átlátni a fals hitrendszereiden, megtalálni a viselkedésed indító erejét és felfedezni, hogy mit akarsz valójában.

 

  • Az első ülés általában felfedező jellegű, meghatározunk egy célt a klienssel.

  • Lehetnek alkalmi ülések is, de a leghasznosabb egy ülés-sorozatot végigcsinálni ahhoz, hogy igaz változást hozó eredményt érjünk el.

  • 15 perc előzetes ingyenes konzultáció, hogy megnézzük illünk-e egymáshoz.Jelentkezz: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Önálló alkalom: 1 óra 12.000 Ft; 1,5 óra 15.000 Ft

  • Terápiasorozat: minimum 5 találkozás foglalása esetén: 10.000 Ft/óra

 

Az ülések személyesen Budapesten vagy Salzburgban értendőek, és az egész világon online: skype-on vagy zoom-on. A megadott árak Magyarországon érvényesek.

A megbeszélt és visszaigazolt időpontokat 24 órával előre díjmentesen le lehet mondani Emailben vagy Telefonon.

Illetve hirtelen jött lemondás vagy késés esetén SMS-ben is kérem jelezni azt.

 

 

FONTOS!

Ezek az ülések pszichológiai-spirituális kísérő/coach élettanácsadásként értendőek és nem helyettesítik egészségügyi problémák esetén az orvosi vagy a pszichoterápiás kezeléseket!

 

 

Visszajelzés

Leela-terápiáról:

Olyan élmény indította el bennem ezt a képet, ami egész életemre nagy hatással van.
Van az a pillanat, amikor leáll az elme pörgése, mert annyira sarokba lett szorítva, hogy nem talál újabb és újabb magyarázkodó mondatot és kifogást. Ebben a pillanatban a súlypont nagy durranással a fejből a szívbe csapódik és szavak nélkül maradsz. Utólag meg kacaghatsz azon, hogy a nagy klisé mondatok mélyen igazak.

Ahhoz, hogy ezt megéljem, egy baráti figyelem segített hozzá. Olyan tudatosság, ami nem hagyott kislisszanni a félrebeszélés kiskapuján, hogy vissza kucorodhassak a komfortzónám langymelegébe. Egy mérleg jegy szülötte-Adrienn Freund-, aki magánál magasabb pontot célzott meg az életben:
MI AZ IGAZSÁG? (had ajánljam itt nektek az oldalát tiszta szívből: 
http://leelaguide.weebly.com/ és egy másik: http://olyanegyszeru.hu/ ) A módszer, amit alkalmaz Adrienn, a Leela terapy nevet viseli, innen a kép címe.
És kellettek a segítő mondatok, a kapuhoz terelgető kérdések, mert igazából az elme tényleg mindig csak önigazolásokat gyárt. Egy ökölcsapással felér, de mondhatom, mindent megér az a pillanat, amikor leteszed az álarcokat, megindulsz befelé, megérinted a fájdalmadat és megnézed, mi van azon túl...erről már a következő képem mesél...

Ha megnézitek ezt a képet, akkor két össze hajoló arcot láthattok, amit álarcként takar egy óriási pillangó. A pillangó egyrészt az átlényegülés szimbóluma, másrészt pedig olyan tünékeny, elrebbenő kis lényecske, ami fátyolként takarja el szemünk elöl a Valóságot. A leela szó azt jelenti, játék-hiszen amikor lényed magjába kerülsz, látod, hogy minden, a történeted, a terápia, a gyógyulás...MINDEN illuzórikus Isteni Színjáték.

Nézheted úgy is a képet, hogy egy emberen belül lezajló folyamatot látsz: mindig van egy részed, ami éberen figyel akkor is, ha a fájdalom megjelenik benned. És ez a figyelem egy magasabb dimenzióhoz terel, ami meghaladja a személyiséget, karaktert, gondolathalmazt, amit most igaznak hiszel.

A fekete-fehér pillangók(mint újabb és újabb megszabadulásra váró létezők) is mind az összehajoló arcok nyitotta kapu felé tartanak, mint ahogy mindenki ugyan oda tart, végtelen módon cifrázva ugyanazt az emberi rejtélyt: Mi tesz boldoggá.

"az Isten alakú lyukat csak Istennel lehet betömni"-Jókai Anna

Ha valaki felteszi nektek a kérdést egy nap: Mit akarsz VALÓJÁBAN? Kérlek, válaszoljatok majd őszintén. És megáll az agyatok:-)))

Bálint Mariann illusztrátor

https://www.youtube.com/watch?v=QkxUqnVDMpY