A nyílt találkozó alkalmával megnézzük együtt a hétköznapok tapasztalásai mögött rejlő igazságot. Sokaknak ez az első találkozásuk Adriennel és Haralddal. A nyílt találkozó kb. másfél óráig tart, amely 10 perc csenddel kezdődik. Majd Adrienn és Harald megosztja a közvetlen megtapasztalásait és főleg arra invitálja a jelenlévőket, hogy osszák meg saját felismeréseiket, illetve tegyék fel kérdéseiket.

A nyílt este létszáma korlátozott, ezért kérjük előzetes jelentkezéseteket emailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Péntek Október 12, 2018
Nyílt este 20:00
Ajtónyitás: 19:00

Ár: 3000 Ft

Kérjük, hogy 20 perccel kezdés előtt már gyertek, hogy 20 órára helyet foglaljatok és megérkezzetek.

Helyszín: Életfényközpont, 1084 Budapest, Bérkocsis utca 41. 1.em 9. kapukód 25.

Egy napos elvonulás

Október 13, szombat 11 órától.

Ajtónyitás: 10:00

Amikor csoportként egy egész napot az igaz ön-felfedezésnek szánunk, minden támogatást megkapunk ahhoz, hogy az elménk meghajoljon a szívünk előtt és teljesen feladja magát neki. Egymást inspiráljuk az igazság felfedezésében és egymást támogatjuk abban, hogy hűek maradjunk mély felismerésünkhöz a hétköznapok kihívásaiban.

Az Adriennel és Haralddal való találkozás elsődleges és legfontosabb célja az, hogy továbbadják Gangaji és Eli értékes ajándékát: a csend és igazság élő jelenlétét.

Az elvonulás napján a terem és a helyszín egész nap rendelkezésre áll. Háromszor találkozunk 11:00, 16:00 és 19:00 órakor. Minden alkalom másfél óráig tart. A szüneteket a helyszínen is el lehet tölteni.

Az elvonulás létszáma korlátozott, ezért kérjük előzetes jelentkezéseteket emailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Október 13, szombat 11 órától.

Ajtónyitás: 10:00

Ár: 15.000 Ft

Helyszín: Életfényközpont, 1084 Budapest, Bérkocsis utca 41. 1.em 9. kapukód 25.

 

I) Új! Előzetes ingyenes rövid találkozóval

Minden második hétvégén péntek délután és szombat egész nap Leela-coaching egyéni rendelés Budapesten!

Pontos időpont, helyszín, és ár egyeztetés egyelőre csak közvetlen kapcsolatba lépéssel az alábbi címeken!

Lépések:

1) Írj E-mailt és egyeztetünk először időpontot egy ingyenes 15 perces találkozóra lehetőség szerint Skype-on.

2) Amennyiben a személyes – online találkozásunkkor és után hívást érzel, hogy valóban találkozzunk Budapesten, vagy akár online foglalkozásra, úgy pontosítjuk a további időpontokat.

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Phone: Hungary: +36 70 329 2175, Austria: +43 660 679 2228
Skype: taradrienn

II) Online – Leela-coaching

Nem tudsz személyesen Budapestre utazni? Vagy esetleg a kéthetes találkozó túl távoli vagy kevés és szükséges további coaching ülés? Akkor a legjobb megoldás, ha skype-on vagy a neked megfelelő online felületen is találkozunk.

1) Írj E-mailt! Ha először vagy nálam, akkor először egy 15 perces ingyenes találkozóra is lehetőség van.

Ha hívást érzel a további elmélyülésre velem, akkor a további időpontokat, fizetési módokat egyeztetjük.

Om shanti, shanti, shanti